Antena 3 CNN Actualitate Social Tatăl lui Carol, micuţul din Botoşani căzut de la etaj, apel către Raed Arafat: "Avem nevoie de o minune!"

Tatăl lui Carol, micuţul din Botoşani căzut de la etaj, apel către Raed Arafat: "Avem nevoie de o minune!"

Tatăl lui Carol, băieţul de doi ani care a căzut de la etaj, în Botoşani, a lansat un apel pe Facebook către Raed Arafat pentru a-şi salva fiul aflat în comă.

Tatăl lui Carol, micuţul din Botoşani căzut de la etaj, apel către Raed Arafat: "Avem nevoie de o minune!"
Sursa foto: Facebook | botosaneanul.ro
de Alin Tarnovschi    |    10 Feb 2022   •   17:16

Carol a căzut de la etajul trei al unui bloc din Botoşani, acolo unde locuieşte cu părinţii, şi a suferit răni foarte grave, fiind acum la spital, în comă.

Totul s-a întâmplat miercuri, 9 februarie 2022, în timp ce părinţii se aflau în casă, iar mama lui Carol făcea curăţenie împreună cu o altă femeie.

La un moment dat, băieţelul s-a urcat pe un corp de mobilă, a împins plasa de la geam şi a căzut în gol de la etajul trei. Micuţul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Botoşani, acolo unde medicii i-au acordat primele îngrijiri.

Din nefericire, starea copilului este una foarte gravă, fiind acum în comă.

"Carol este într-o comă gravă. Vă mulțumesc la toți care ați încercat să ne ajutați, vă rog, rugați-vă pentru el, avem nevoie de o minune! Are nevoie de toată energia pozitiva", a declarat tatăl micuţului pentru botosaneanul.ro.

Ulterior, bărbatul a lansat un apel pe Facebook către Raed Arafat, în speranţa că fiul său va putea fi transferat într-o clinică specializată.

"Carol are nevoie de ajutorul vostru să îi aducem la cunoștință domnului Raed Arafat să ne sprijine să îl ducem la o clinică specializată! El ar avea nevoie de transport și de un loc unde oamenii sunt specializați sau să vină o echipă specializată la el dacă transportul nu se poate, are traume neurologice grave! Doctorii de la Botoșani fac tot posibilul, dar nu au chiar cele mai bune facilități. Vă rog, scrieți toți, vă rog din suflet!", a scris tatăl micuţului pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close