Antena 3 CNN Actualitate Social Cătălin Rădulescu, declarație despre maneaua lui Guţă: „Este foarte bună, se adresează celor din electoratul nostru, care le plac manele”

Cătălin Rădulescu, declarație despre maneaua lui Guţă: „Este foarte bună, se adresează celor din electoratul nostru, care le plac manele”

Cătălin Rădulescu, declarație despre maneaua lui Guţă: „Este foarte bună, se adresează celor din electoratul nostru, care le plac manele”
13 Mai 2019   •   15:05

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a afirmat, luni, la Parlament, despre maneaua cu mesaj electoral de susţinere a PSD, cântată de Nicolae Guţă, că este "foarte bună" şi se adresează electoratului PSD". El s-a arătat deranjat de întrebările presei, şi a afirmat că şi jurnaliştii ascultă manele. 

„Eu nu sunt aşa fan la asta, sunt mai cu reggae. Maneaua este foarte bună, se adresează celor din electoratul nostru, care le plac manele. Acum, vreţi să vă spun ceva? Cred că de aici, dintre dumneavoastră, jumătate ascultaţi manele. Ca să nu mai fiţi aşa ipocriţi. Eu ştiu aici câţiva din jurul meu care asculţi manele. Ştiu că sunteţi manelişti şi voi, şi vă place, pe lângă altă muzică..Şi un om este complex dacă îi place şi alte genuri. Clipul este extraordinar de frumos, ne place maxim, o să mai facem 10 clipuri”, a spus Rădulescu, potrivit libertatea.ro.

El nu a precizat dacă clipul electoral a fost comandat de Partidul Social Democrat. „Nu mă întrebaţi, nu mă ocup de asta, întrebaţi pe cei care se ocupă”. 
 

×
Subiecte în articol: Catalin Radulescu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close