Antena 3 CNN Actualitate Social Un cățel luat de viitură în Lugoj a fost salvat în ultimul moment de pompieri

Un cățel luat de viitură în Lugoj a fost salvat în ultimul moment de pompieri

Pompierii au reușit să salveze de la moarte un cățeluș luat de viitură în zona Lugoj. De asemenea, autoritățile au salvat toate animalele și toți oamenii din această zonă.

Un cățel luat de viitură în Lugoj a fost salvat în ultimul moment de pompieri
de Maria Sabu    |    19 Iun 2020   •   21:10

”Strigătul de ajutor al cățelului nu a fost în zadar, iar colegii noștri l-au salvat cu câteva momente înainte ca apa să-l depăsească!

În urma ploilor abundente, astăzi, un baraj din zona Lugoj s-a rupt, iar patru ferme aflate în vecinătate au căzut pradă viiturii. 

Colegii noștri au intervenit să evacueze 20 de persoane, dar și câteva sute de animale. Din fericire, toți oamenii și animalele au fost salvate, iar misiunea a fost un succes!

Deviza scrisă pe uniformă, dar și în suflet, “Cu viața mea, apăr viața!”, a fost respectată cu sfințenie și azi! Dragi salvatori, MULȚUMIM pentru permanentul efort, pentru dăruire și pentru dragostea față de oameni!

Sute de lucrători ISU, sprijiniți de cadre MAI vor interveni permanent în aceste zile în zonele aflate sub amenințare hidrologică și de vreme rea.

Un weekend în siguranță să avem toți!”, potrivit mesajului transmis de Ministerul Afacerilor Interne, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Lugoj catel viitura
Parteneri
PPE nu mai vrea sa interzică mașinile pe benzină și motorină în UE
x close