Antena 3 CNN Actualitate Social Caz înfiorător de pedofilie în România! O fetiţă de 10 ani a fost răpită de pe stradă şi violată de doi bărbaţi

Caz înfiorător de pedofilie în România! O fetiţă de 10 ani a fost răpită de pe stradă şi violată de doi bărbaţi

Caz înfiorător de pedofilie în România! O fetiţă de 10 ani a fost răpită de pe stradă şi violată de doi bărbaţi
26 Noi 2019   •   08:18

Caz înfiorător de pedofilie în România! O fetiţă de 10 ani a fost răpită de pe stradă şi violată de doi bărbaţi. 

Fetiţa i-a povestit mamei ce a păţit, când a ajuns acasă, iar aceasta a dus-o imediat la spital. Medicii au anunţat poliţia, care a reuşit să-i prindă pe violatori. 

Un nou caz de pedofilie şi viol, descoperit la Galaţi, provoacă furie. O copilă de numai zece ani a fost luată de pe stradă şi siluită de de doi tineri. Ambii au ajuns în arest. 

Poliţiştii au fost sesizaţi de medicii de la camera de gardă a spitalului judeţean. Ei au consultat fetiţia adusă de mamă după ce micuţa, scăpată din mâinile indivizilor, i-a spus ce a păţit.

După primele verificări, poliţiştii au stabilit că incidentul s-a întâmplat duminică seara, în jurul orei 18.30. Fetiţa se afla într-un cartier din oraş când ar fi fost acostată de doi bărbaţi necunoscuţi şi ademenită să meargă într-o locuinţă din Brăila. 

Prin violenţă, aceasta ar fi fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu aceştia. Azi-noapte, copila a mers împreună cu mama sa la spital, susţinând că a fost victima unui viol. Surse din cadrul Spitalului Județean Brăila, spun că fetița prezintă mai multe leziuni pe corp, inclusiv la nivelul capului. Imediat, medicii i-au anunţat pe poliţişti. 

Iar în scurt timp, aceştia au fost prinşi şi duşi la audieri. Este vorba despre doi bărbaţi în vârstă de 20, respectiv 30 de ani. A fost deschis un dosar penal pentru viol, însă cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. 

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close