Antena 3 CNN Actualitate Social Caz revoltător în Capitală! Bebeluș, prins între ușile autobuzului. Reacția RATB

Caz revoltător în Capitală! Bebeluș, prins între ușile autobuzului. Reacția RATB

Caz revoltător în Capitală! Bebeluș, prins între ușile autobuzului. Reacția RATB
25 Apr 2018   •   14:21

Update: Directorul general RATB a venit cu explicații despre incidentul din trafic, în care un bebeluș a fost prins cu căruciorul în ușile unui autobuz.

„Am demarat cercetarea disciplinară a conducătorului, nu suntem de acord cu astfel de comportamente în traseu. Neatenția lui a dus la acest incident și ne cerem scuze atât eu, cât și colegii. S-a scuzat că nu a fost atent în stația respectivă, el trebuia să urmărească în oglindă fluxul de călători și când a revenit în oglindă a văzut acel cărucior, pentru că a fost atenționat având un sistem de protecție la uși care nu accidentează călătorii, a observat că revine ușa și a văzut acel cărucior”, a declarat directorul RATB, Adrian Sorin Mihail.

Știre inițială: Nou incident revoltător la RATB. Un bebeluş de un an a fost la un pas să fie rănit grav, după ce un şofer neatent, de pe linia autobuzului 601 din Capitală, a închis uşile peste cărucuiorul în care acesta se afla.

În urma incidentului, copilul în vârstă de un an, a rămas captiv între uşile autobuzului, în timp ce tatăl său a rămas în staţie.

Întrega scenă a fost relalatată chiar de tatăl copilului pe Facebook. Până la aceasă oră, reprezentanţii RATB nu au dorit să comenteze acest caz.

 

×
Subiecte în articol: RATB
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close