Antena 3 CNN Actualitate Social Caz revoltător în Gorj. O profesoară este acuzată că-i terorizează pe elevi la ore

Caz revoltător în Gorj. O profesoară este acuzată că-i terorizează pe elevi la ore

Caz revoltător în Gorj. O profesoară este acuzată că-i terorizează pe elevi la ore
31 Oct 2018   •   09:38

O profesoară din Gorj este acuzată că-i terorizează pe elevi la ore și din acest motiv părinții nu și-au mai lăsat copii la școala. Profesoara ar fi lovit chiar un copil cu capul de bancă și i-ar fi amenințat pe elevii de gimnaziu cu un ciocan. 

O echipă de inspectori i-a pus calificativul ”nesatisfăcător” la clasă iar profesoara ar fi făcut apoi reclamații peste reclamații împotriva colegilor, directorului ori părinților. Profesoara se declară nevinovată iar despre ciocan spune că l-a adus doar ca să bată niște cuie.

Profesoara Iuliana Rădulescu predă limba română de la începutul acestui an școlar, în localitatea Bengeşti-Ciocadia iar scandalul din școală a izbucnit de atunci.

„Reclamă pe toată lumea peste tot. Pe părinţi, pe dascăli, pe directorul şcolii, pe primar. Noi nu credem că această doamnă mai poate rămâne la catedră. La ore, în loc să le predea limba română cum ar trebui, dumneaei cântă, pune copiii să o filmeze. A adus odată la ea un ciocan. L-a scos din geantă şi l-a pus pe catedră. A zis că aşa rezolvă ea problemele din sistemul de învăţământ, cu acel ciocan. Vă daţi seama că s-au speriat copiii. Şi eu m-aş speria', a spus mama unui elev, citată de pandurul.ro.

×
Subiecte în articol: Gorj profesoara şcoală
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close