Antena 3 CNN Actualitate Social Caz revoltător în Roman. O tânără însărcinată a decedat după ce a trecut prin patru spitale

Caz revoltător în Roman. O tânără însărcinată a decedat după ce a trecut prin patru spitale

Caz revoltător în Roman. O tânără însărcinată a decedat  după ce a trecut prin patru spitale
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Ian 2018   •   21:32

Caz revoltător în Roman.O tânără, gravidă în 21 de săptămâni, a murit după ce a fost plimbată între patru spitale.

Greşeala pare sa fi fost făcută chiar de medicii din prima unitate medicală, cea din Roman, care nu ar fi descoperit o infecţie urinară care mai târziu a dus la septicemie. Medicii de la Iaşi spun că atunci când pacienta a ajuns la ei, era deja prea târziu. Conducerea Spitalului Municipal din Roman demarează o anchetă în acest caz.

Femeia era însărcinată în 21 de săptămâni. Aştepta cu nerăbdare primul său copil. Diagnosticată din copilărie cu distrofie musculară, după o viaţă într-un scaun cu rotile, s-a încăpăţânat să-şi întemeieze o familie. A rămas însărcinată. Toate au fost bune, până pe 5 ianuarie. Atunci s-a simţit prima dată rău şi s-a dus la consult la Spitalul din Roman.

După trei zile, tânăra era deja stare critică. O zi mai târziu, medicii de la Spitalul Municipal Roman au decis să o transfere la Iaşi, informează adevarul.ro.

Medicii de la Iaşi spun, însă, că lucrurile erau mult mai complicate. Tânăra a fost dusă iniţial la Maternitatea „Elena Doamna".

Din cauza distrofiei musculare, medicii au decis să o transfere la Spitalul de Neurochirurgie. Abia după investigaţii, a fost trimisă la spitalul de Boli Infecţioase.

Familia spune că va face o plângere la Colegiul Medicilor. Conducerea Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi a anunţat deja poliţia.

×
Subiecte în articol: tanara roman deces spitale medici greseala
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close