Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant în Argeș. O femeie a fost bătută zile în șir de iubitul cunoscut pe internet

Caz șocant în Argeș. O femeie a fost bătută zile în șir de iubitul cunoscut pe internet

Caz șocant în Argeș. O femeie a fost bătută zile în șir de iubitul cunoscut pe internet
28 Dec 2018   •   22:07

O femeie din Argeș a fost bătută zile în șir de un cetățean pe care l-a întâlnit pe Facebook. A sperat că bărbatul va fi iubirea vieții, însă s-a înșelat. În cele din urmă, și-a făcut curaj să meargă la poliție.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti, după ce a bătut-o pe femeie zile în şir, fără vreun motiv anume.

Astfel, poliţiştii biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, au reținut un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Poiana Lacului, acuzat de violenţă în familie, ameninţare şi hărţuire.

El este acuzat că a bătut-o în repetate rânduri pe concubina sa, de 43 de ani, originară din comuna Drăganu, anunță observator.tv.

Cei doi s-ar fi cunoscut în urmă cu 6 luni prin intermediul unei rețele de socializare. Ulterior, femeia s-ar fi mutat în locuința bărbatului, împreună cu acesta, în Poiana Lacului.

Ultima dată femeia ar fi fost agresată fizic pe 17 decembrie 2018, a doua zi ea părăsindu-l pe individ. Chiar și așa, bărbatul nu s-ar fi potolit: ar fi amenințat-o și ar fi hărțuit-o, ceea ce a determinat-o pe argeșeancă să apeleze la Poliție.

×
Subiecte în articol: Facebook iubit Argeş batuta
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close