Antena 3 CNN Actualitate Social Încă un caz șocant în Capitală! O elevă de 17 ani, agresată sexual în scara blocului! Suspectul a fost reținut

Încă un caz șocant în Capitală! O elevă de 17 ani, agresată sexual în scara blocului! Suspectul a fost reținut

Încă un caz șocant în Capitală! O elevă de 17 ani, agresată sexual în scara blocului! Suspectul a fost reținut
25 Mai 2018   •   08:35

Update: Bărbatul de 21 de ani acuzat de agresiune sexuală, lovire şi alte violenţe, fapte comise asupra unei tinere de 17 ani, pe care ar fi acostat-o în scara unui bloc, a fost reţinut şi va fi prezentat vineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, informează DGPMB.

Poliţiştii Secţiei 9 l-au audiat joi seară pe tânărul de 21 ani, suspect în comiterea acestor infracţiuni.

Marţi, o tânără de 17 ani ar fi fost acostată în scara blocului de un tânăr necunoscut.

Bărbatul este din judeţul Ilfov şi a fost indicat de o persoană, care a sunat la 112.

"Colegii noştri din Poliţia oraşului Pantelimon l-au depistat şi au relaţionat cu poliţiştii Secţiei 9. Se desfăşoară activităţile procedurale necesare, la finalizare urmând să fie dispuse măsuri", se arată într-un comunicat al DGPMB.

Potrivit Poliţiei Capitalei, oamenii legii au fost sesizaţi marţi seară de mama unei tinere de 17 ani, care reclama faptul că fiica sa a fost acostată în scara blocului de un tânăr necunoscut, în vârstă de aproximativ 20 de ani. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă grupa operativă a secţiei de poliţie, care a efectuat cercetări.

Știre inițială: Suspectul principal în cazul fetei de 17 ani agresate într-un bloc din Capitală a fost prins.

Anchetatorii l-au audiat mai multe ore, dar tânărul de 21 de ani nu recunoaşte acuzaţiile. Spune că nu este adevărat că a urmărit-o pe adolescentă, a lovit-o şi a atins-o în zonele intime.

Bărbatul şi-a petrecut noaptea după gratii şi astăzi va ajunge în faţa instanţei pentru mandat de arestare preventivă.

Poliţiştii l-au găsit pe suspectul în cazul agresiunii sexuale din Cartierul Pantelimon, după ce imaginile de pe camerele de supraveghere au ajuns pe site-urile de socializare, iar un bărbat l-a recunoscut pe individul de 21 de ani din judeţul Ilfov şi a sunat la 112. După mai bine de 6 ore de audieri la Secţia 9, a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore.

Individul este acuzat ca a urmărit-o pe fată când venea de la şcoală. A intrat după ea în scara blocului, iar când aceasta aştepta liftul, se observă că tânărul devine agitat. Adolescenta simte pericolul şi se retrage, moment în care bărbatul o atacă.

Martorii spun că acelaşi tânăr suprins de camerele de supraveghere, ar fi încercat să atace, alaltăieri, încă o fată.

În acelaşi bloc din sectorul 2, în luna martie, o altă adolescentă care mergea în vizită la bunica ei a fost agresată de bărbatul plătit să cureţe zăpada.

×
Subiecte în articol: incident socant
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close