Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant în Galați. Un bărbat și-a bătut cu bestialitate fiica de șapte ani cu o coadă de topor până i-a rupt splina

Caz șocant în Galați. Un bărbat și-a bătut cu bestialitate fiica de șapte ani cu o coadă de topor până i-a rupt splina

Caz șocant în Galați. Un bărbat și-a bătut cu bestialitate fiica de șapte ani cu o coadă de topor până i-a rupt splina
Sursa foto: Foto: Antena 3.ro
04 Ian 2018   •   15:34

O copilă de șapte ani, din judeţul Galaţi, a fost bătută cu bestialitate de către tatăl său, care a lovit-o în mod repetat cu o coadă de topor în abdomen. 

Fata a ajuns în stare extrem de gravă la spital, unde medicii au fost nevoiţi să-i scoată splina, astfel că fata va rămâne internată circa 50 de zile. Agresorul, care ar fi susţinut în faţa anchetatorilor că a fost vorba despre un accident după ce toporul ar fi ricoşat spre fată, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Fetița locuia într-o casă din localitatea Iveşti, judeţul Galaţi, cu tatăl său, un bărbat, de 42 de ani, alături de bunica paternă şi de alţi doi fraţi. Potrivit anchetatorilor, în noaptea Revelion, fata a fost lovită de mai multe ori cu o coadă de topor de către tatăl său din motive rămase încă necunoscute.

În urma loviturilor primite, ea a ajuns într-o starea foarte gravă la Spitalul de Copii „Sf. Ioan din Galaţi”, unde a fost operată de urgenţă, suferind o hemoragie internă.

Potrivit unor surse, bărbatul, care a fost reţinut la scurt timp după comiterea faptei, ar fi susţinut în faţa anchetatorilor că a fost vorba despre un accident după ce toporul pe care îl aruncase spre un cal ar fi ricoşat către fată.

Cazul a intrat şi în atenţia Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului Galaţi, care a demarat o anchetă socială.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: barbat fiica medici Politie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close