Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant în Galați. Un polițist aflat în concediu, bătut măr din cauza cazului Caracal

Caz șocant în Galați. Un polițist aflat în concediu, bătut măr din cauza cazului Caracal

Caz șocant în Galați. Un polițist aflat în concediu, bătut măr din cauza cazului Caracal
14 Aug 2019   •   15:51

Un polițist din București, aflat în concediu, a fost atacat de doi indivizi în Tecuci, județul Galați. Se pare că agresorii i-ar fi reproșat bărbatului modul în care a intervenit Poliția în cazul Caracal. Surse apropiate anchetei susțin că atacul a avut loc marți seara, după ce doi bărbați au văzut în mașina victimei o caschetă de polițist.

Aceleași surse susțin că între agresori și polițist au existat mai multe replici, inclusiv acuzații legate de intervenția polițiștilor în cazul Caracal. Agresorii au lovit mașina victimei și când aceasta a solicitat explicații, a fost atacată de doi bărbați, unul dintre aceștia având un cuțit. La fața locului a fost solicitată prezența trupelor speciale, iar agresorii au fost imobilizați și, ulterior, reținuți.

Pe parcursul zilei, cei doi agresori vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close