Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant în Germania. Doi români au jefuit, bătut și ucis cu o foarfecă un bărbat de 67 de ani

Caz șocant în Germania. Doi români au jefuit, bătut și ucis cu o foarfecă un bărbat de 67 de ani

Caz șocant în Germania. Doi români au jefuit, bătut și ucis cu o foarfecă un bărbat de 67 de ani
15 Aug 2019   •   21:38

Caz șocant în Germania. Doi români au omorât un bărbat de 67 de ani, într-un mod cumplit. Criminalii l-au jefuit pe om, l-au bătut și apoi l-au ucis cu o foarfecă.

Cei doi români au pătruns într-o casă în care locuia un bătrân de 67 de ani, l-au bătut ca în filme, împărțindu-i pumni și picioare și profitând de faptul că acesta nu se poate apăra în fața lor, după care l-au lovit de mai multe ori și la final l-au ucis, folosind o foarfecă.

Însă nu este tot, căci imediat după ce l-au ucis pe pensionar, Florin M. și iubita sa, Rebeca L. au furat din casa acestuia tot ce au văzut mai de preț, de la bani, bijuterii și chiar autoturismul bătrânului, după care au fugit. Presa din Germania informează că cei doi au reușit să vândă în România autoturismul furat, potrivit spynews.ro. 

Pentru fapta lor, românii riscă să stea după gratii ani buni, însă acest lucru e va decide pe data de 5 septembrie, atunci când are loc următorul pas al procesului, mai informează presa din Germania. 

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close