Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant în Vaslui. A stat 12 ore în mașină cu prietenii lui morți, în urma unui accident

Caz șocant în Vaslui. A stat 12 ore în mașină cu prietenii lui morți, în urma unui accident

Caz șocant în Vaslui. A stat 12 ore în mașină cu prietenii lui morți, în urma unui accident
10 Oct 2018   •   22:45

A zăcut 12 ore într-o maşină, alături de prietenii săi rămaşi fără suflare, în urma unui accident petrecut în judeţul Vaslui.

Vorbim despre un tânăr de 19 ani care a ajuns la spital cu răni grave, după ce autoturismul în care călătorea împreună cu doi amici s-a prăbuşit într-o râpă.

Pentru tovarăşii lui, impactul a fost fatal. Victimele au fost găsite de nişte ciobani, alertaţi de câinii lor, scrie stirileprotv.ro.

Accidentul s-a produs pe un drum din localitatea Vetrișoaia. Cei trei prieteni fuseseră la o partidă de pescuit, iar şoferul a pierdut controlul într-o curbă. Autoturismul a plonjat într-o râpă aflată la aproape zece metri sub nivelul şoselei.

Localnic: ”Ori viteza, ori lipsa de experienţă. Dar e urât că au căzut în groapă şi nu te vede nimeni. Nu s-au depistat, nişte câini au lătrat, au trecut pe acolo.”

Erau câinii unor ciobani. Alarmaţi, oamenii au mers să vadă de ce latra animalele şi au găsit maşina. Trecuseră aproape 12 ore de la accident.

×
Subiecte în articol: masina prieteni morti
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close