Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant într-o școală din România! Un băiat de 12 ani a fost violat în curtea școlii de către trei colegi

Caz șocant într-o școală din România! Un băiat de 12 ani a fost violat în curtea școlii de către trei colegi

Caz șocant într-o școală din România! Un băiat de 12 ani a fost violat în curtea școlii de către trei colegi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Dec 2017   •   23:53

Caz șocant la o unitate de învățământ din localitatea băcăuană Sascut. Părintele unui elev de 12 ani a reclamat la postul comunal de poliție că fiul său a fost violat de trei colegi cu doi ani mai mare decât acesta.

Întreaga orgie sexuală s-ar fi consumat în curtea școlii în timpul orelor de curs. Copilul de 12 ani ar fi fost obligat să facă sex oral cu cei trei băieți de 14 ani. Ulterior, victima violului a intrat la cursuri, însă fără a avea curaj să spună profesorilor ceea ce i s-a întâmplat, chiar dacă, la fel ca și agresorii săi sexuali, au lipsit de la primele ore de curs. Abia când a ajuns acasă, copilul a povestit tatălui său abuzul la care a fost supus.

„În urma sesizării făcută de către tatăl minorului, s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. În acest caz, sunt cercetați trei minori din comuna Sascut”, a declarat, joi, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Cătălina Crețu.

×
Subiecte în articol: caz socant viol
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close