Antena 3 CNN Actualitate Social Cazul asistentului medical care a drogat şi a violat peste 40 de femei la spitalul din Brăila. Reacția incredibilă a tatălui uneia dintre paciente

Cazul asistentului medical care a drogat şi a violat peste 40 de femei la spitalul din Brăila. Reacția incredibilă a tatălui uneia dintre paciente

Cazul asistentului medical care a drogat şi a violat peste 40 de femei la spitalul din Brăila. Reacția incredibilă a tatălui uneia dintre paciente
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Feb 2018   •   17:03

Asistentul medical Viorel Micu a scandalizat opinia publică în 2015, după ce a ieşit la iveală faptul că ar fi violat 40 de paciente. 

Pe 7 iulie 2015, o tânătă de 17 ani internată pe secţia Chirurgie a Spitalului de Urgenţă din Brăila îl reclama pe cadrul medical pentru viol.

Asistentul medical chiar s-a arătat ofensat de acuzaţiile aduse, iar tatăl fetei care îl acuzase de viol şi-a cerut scuze atunci faţă de acesta. 

După două săptămâni, în urma analizelor ADN care s-au efectuat, s-a constatat că acuzaţiile adolescentei erau întemeiate.

Bărbatul i-a administrat pacientei o substanţă injectabilă fără a-i spune denumirea acesteia, care i-a provocat o stare de somnolență. După ce a adormit, asistentul medical a violat-o pe minoră.

Oamenii legii au constatat ulterior că asistentul medical îşi făcuse un obicei din violarea pacientelor, folosind aceeași metodă. 

Poliţiştii au audiat zeci de paciente care s-au internat pe secţia de Chirurgie a Spitalului de Urgenţă din Brăila începând cu 2010, toate confirmând comportamentul asistentului medical.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv la opt ani de închisoare cu executare, fiind obligat să-i plătească adolescentei daune morale de 15.000 de euro alături de Spitalul de Urgenţă din Brăila, potrivit adevarul.ro.
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close