Antena 3 CNN Actualitate Social Cazul Caracal: Detaliul care le-ar fi putut salva pe Luiza și Alexandra, ratat de anchetatori

Cazul Caracal: Detaliul care le-ar fi putut salva pe Luiza și Alexandra, ratat de anchetatori

Jurnaliștii de la Libertatea s-au deplasat la Caracal ca să verifice pe teren existența unei camere de luat vederi, ale cărei filmări apar în cazul de la Caracal. Concluzia e că DIICOT a ratat arestarea criminalului cu o lună şi jumătate înainte ca Alexandra să fie ucisă.

Cazul Caracal: Detaliul care le-ar fi putut salva pe Luiza și Alexandra, ratat de anchetatori
24 Ian 2020   •   16:47

Imediat, după ce Gheorghe Dincă a fost arestat, la câţiva metri de poarta locuinței sale, câţiva poliţişti în civil săreau gardul unei curţi, fără să fie observaţi. 

Agenții erau trimişi de DIICOT să caute o cameră de supraveghere video care filmase maşina lui Dincă în ziua răpirii Alexandrei. Dar prin faţa aceleiaşi camere video trecuse, cu mult timp înainte, Dincă cu Renault-ul şi în ziua în care a răpit-o pe Luiza! Camera de supraveghere video e focalizată spre strada Craiovei şi bate spre intrarea în curtea lui Dincă.

 În imaginile înregistrate se vede numărul de înmatriculare al maşinii cu care au fost răpite Luiza şi Alexandra. În aprilie, când Luiza a dispărut, nimeni nu a verificat acea cameră video, deşi ea e amplasată pe strada ce duce din Caracal spre satul Luizei, scriu jurnaliștii de la Libertatea.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close