Antena 3 CNN Actualitate Social Cazul crimei de la coafor. Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al tinerei chiar în ziua înmormântării

Cazul crimei de la coafor. Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al tinerei chiar în ziua înmormântării

Cazul crimei de la coafor. Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al tinerei chiar în ziua înmormântării
Sursa foto: Foto: Facebook/Alexandra Marin
31 Ian 2018   •   14:23

Fostul iubit al Alexandrei, tânăra ucisă într-un coafor din Titu, a fost reţinut de Poliţie chiar în ziua înmormântării fetei de 25 de ani.

Potrivit poliţiştilor, tânărul de 28 de ani a ameninţat-o pe actuala lui iubită, a intrat peste ea în casă şi a bătut-o.

„La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 28 de ani, din Braniștea, bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și amenințare", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

„Astăzi, 31 ianuarie, cel în cauză va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 29 spre 30 ianuarie a.c., bănuitul ar fi pătruns fără drept în locuința unei tinere pe care, prin amenințare cu acte de violență, arfi constrâns-o să meargă la domiciliul său", au mai precizat poliţiştii, potrivit observator.tv.

×
Subiecte în articol: coafor înmormântare crima iubit arestat
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close