Antena 3 CNN Actualitate Social Ce a ajuns femeia care l-a aruncat în celulă pe Raj Tunaru

Ce a ajuns femeia care l-a aruncat în celulă pe Raj Tunaru

Ce a ajuns femeia care l-a aruncat în celulă pe Raj Tunaru
15 Aug 2017   •   21:26

În 2006, un scandal mediatic ținea prima pagină a ziarelor. Raj Tunaru, fost candidat la Primăria Capitalei, era condamnat la cinci ani de închisoare în California, după ce și-a bătut cu bestialitate iubita de atunci, Elena Beuca.

Femeia, cu 20 de ani mai tânără decât politicianul, s-a ales cu pancreasul rupt în urma poveștii de iubire tumultoase.

Astăzi, femeia este o actriţă cunoscută la Hollywood, dar şi o regizoare apreciată. Elena Beucă s-a impus în Cetatea Filmului, reuşind să prindă roluri în pelicule de succes produse peste Ocean. Cele mai recente sunt “Get him to the Greek” sau “Henry’s Crime”, în care a jucat alături de Keanu Reeves. Elena nu s-a mulţumit doar cu actoria, ci a devenit între timp şi regizoare sau producătoare a unor filme de scurtmetraj.

Elena Beuca a declarat pentru Antena3 că regretă episodul trăit. „Mi-a trebuit mult timp să trec peste asta. Am plătit enorm de mult pentru relația respectivă. Categoric regret. Regret pentru că uneori facem greșeli de inimă, dar nu înțelegem repercursiunile pe care le au mai târziu. Regret pentru că iubirea adevrată e iubire pură. Iubirea nu face rău. Iubirea iubește”, a declarat vedeta.

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close