Antena 3 CNN Actualitate Social Ce a făcut un bărbat când a văzut afișul cu Dăncilă la el în oraș. Gestul l-a costat scump

Ce a făcut un bărbat când a văzut afișul cu Dăncilă la el în oraș. Gestul l-a costat scump

Ce a făcut un bărbat când a văzut afișul cu Dăncilă la el în oraș. Gestul l-a costat scump
Sursa foto: Foto: Poliția locală Rm Vâlcea
22 Oct 2019   •   10:41

Un bărbat din Vlădeşti - Vâlcea s-a enervat când a văzut figura unui candidat la alegerile prezidenţiale pe un panou electoral şi a avut o reacţie care l-a costat scump.

Administraţia publică din Râmnicu Vâlcea a găsit o modalitate simplă, dar eficientă, pentru a nu mai avea probleme în campania prezidenţială cu afişajul electoral. A ales să monteze panourile electorale doar în locurile în care există şi supraveghere video. Decizia nu pare să o fi cunoscut şi un bărbat dintr-o comună învecinată municipiului. Aflat în oraş, cu diverse treburi, luni dimineaţa, 21 octombrie, acesta a avut o pornire necontrolată surprinsă de camerele de luat vederi ale sistemului de supraveghere video din Râmnicu Vâlcea, scrie Adevarul.

Din înregistrare se vede clar că gestul nu a fost premeditat, ci unul spontan. De cum a zărit afişul cu candidata PSD la preşedinţia României, omul nu a avut nici o ezitare şi a rupt afişul. Întreaga ispravă nu a durat mai mult de câteva secunde, după care omul şi-a văzut mai departe de drum. 

Cum povestea a fost surprinsă de camerele de supraveghere, în zonă au fost trimişi imediat reprezentanţii Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea. L-au găsit pe făptaşi nu foarte departe de locul incidentului, l-au legitimat şi l-au amendat cu 1.000 de lei, în baza legislaţiei în vigoare.

×
Subiecte în articol: viorica dancila campanie electorala
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close