Antena 3 Actualitate Social Ce a putut să facă o româncă pentru a pune mâna pe averea soțului. Doar în filme mai vezi așa ceva

Ce a putut să facă o româncă pentru a pune mâna pe averea soțului. Doar în filme mai vezi așa ceva

06 Aug 2016   •   13:26
 Ce a putut să facă o româncă pentru a pune mâna pe averea soțului. Doar în filme mai vezi așa ceva

O femeie din Satu Mare a fost condamnată de Tribunalul Satu Mare la 5 ani de închisoare, după ce a încercat să angajeze un raket din Ucraina pentru a-i ucide soțul. Fiul acesteia, cu care a ticluit planul, a primit și el 3 ani de închisoare, scrie voceatransilvaniei.ro.

”Condamna pe inculpata Sabău Rodica la pedeapsa privativa de libertate de 5 ani inchisoare si interzicerea drepturilor prev. de art. 64 alin. 1 lit. a si b teza II-a din Codul penal din 1969, pe o durata de 4 ani, ca pedeapsa complementara. Condamna pe inculpatul Sabău Mircea Lucian la pedeapsa de 3 ani inchisoare si interzicerea drepturilor prev. de art. 64 alin. 1 lit. a si b teza II-a din Codul penal din 1969, pe o durata de 2 ani, ca pedeapsa complementara, cu suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei, stabilind termen de incercare de 6 ani. Deduce din pedepsele aplicate inculpatilor durata retinerii, pentru inc. S.M.L si respectiv durata retinerii si a arestului preventiv pentru inc. S.R.. Constata ca nu exista constituire de parte civila in cauza. Obliga inculpatii la plata cheltuielilor judiciare”, se arată în decizia Tribunalului Satu Mare.

×
Subiecte în articol: asasin avere

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close