Antena 3 CNN Actualitate Social Ce arată imaginile de pe camerele de supraveghere de la scandalul regizat dintr-un hipermarket bucureștean

Ce arată imaginile de pe camerele de supraveghere de la scandalul regizat dintr-un hipermarket bucureștean

Antena 3 a prezentat imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la hipermarketul unde a fost regizat scandalul care a stârnit revoltă în rândul românilor.

Ce arată imaginile de pe camerele de supraveghere de la scandalul regizat dintr-un hipermarket bucureștean
21 Mai 2020   •   21:36

Personajele sunt: Doru Ștefanache, expert TS, Sorina Ștefanache, jurnalist și Tiberiu Galambos, reprezentant al Asociației Civică Dreptatea.

După ce au venit împreună, în parcarea magazinului cei patru se despart și fiecare își preia rolul. În imagini se poate observa cum primul ajuns la fața locului este operatorul care va filma întreg scandalul. Montajul va fi postat de George Adamescu.

Un bărbat a fost încătușat de polițiști, pe motiv că ar fi refuzat să i se ia temperatura la intrarea într-un Kaufland din cartierul Ferentari, se arată într-un clip video de pe Youtube.

Scandalul, regizat!

Reprezentanții hipermarketului susțin că scandalul a fost regizat pentru că, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se observă un complice care filmează incidentul cu un aparat profesional. 

Și polițiștii susțin această ipoteză, în legătură cu care urmează să revină cu noi informații. 

×
Subiecte în articol: imagini camere supraveghere hipermarket
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close