Antena 3 CNN Actualitate Social Ce faci cand esti antreprenor si vrei sa-ti tii angajatii aproape (P)

Ce faci cand esti antreprenor si vrei sa-ti tii angajatii aproape (P)

Ce faci cand esti antreprenor si vrei sa-ti tii angajatii aproape (P)
12 Iul 2016   •   21:55

Un exemplu relevant este cel al unui tanar antreprenor care are o echipa mica, dar puternica, in cadrul careia gradul de incredere este ridicat, entuziasmul destul de crescut si oamenii mobilizati. Acesta doreste sa-si mentina salariatii motivati, implicati, dornici de performanta personala si colectiva. In cazul unei astfel de preocupari, este important de stiut ca, dincolo de conditiile fizice de munca, salariu, atmosfera, program, angajatii de cursa lunga isi doresc ceva in plus. Conform unui studiu recent, realizat la cererea Up Romania, 79% dintre angajatii romani isi doresc tichete de masa ca parte a pachetului de beneficii extra salariale.

Beneficiile salariale, unde intra si tichetele de masa, joaca astfel un rol important in cresterea gradului de satisfactie a angajatilor, iar fiecare antreprenor stie din experienta ca fara salariati multumiti si motivati compania nu poate valoriza la maximum oportunitatile de dezvoltare. Tichetele de masa sunt un instrument valoros in managementul oricarui tanar antreprenor din mai multe motive. Dincolo de rolul de stimul si motivare, acestea contribuie la o viata mai sanatoasa a angajatilor prin faptul ca le creste puterea de cumparare a produselor alimentare si pentru ca le da posibilitatea unui pranz sanatos in fiecare zi. Cu tichetele de masa, acestia au acces la o retea diversificata de magazine, restaurante, companii de catering si supermarketuri.

Folosirea tichetelor de masa ca bonus si parte a unui pachet salarial motivant este o practica incurajata si de deducerile fiscale oferite de stat. Astfel, o companie care opteaza pentru sistemul bonurilor valorice de masa va putea realiza economii pentru societate de pana la aproximativ 40%, prin 0% taxe patronale si salariale. Adoptarea sistemului in propria companie este extrem de accesibila. Up Romania are solutii simple si la indemana pentru introducerea si gestionarea acestuia, astfel incat sa fie salvate timp si resurse.

Competitia mediului de business si antreprenorial pentru oameni motivati si dedicati a atins cote mari, iar castigatorii acestei forte de munca vor fi si cei care vor sti sa activeze o diversitate de forme de motivare a propriilor angajati. In acest sens, tichetele de masa ofera un dublu beneficiu: creeaza o legatura puternica intre companie si salariati si ajuta compania sa beneficieze de deduceri fiscale.

Cu o prezenta de peste 14 ani in Romania, Up Romania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare materializate in: tichete si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Chèque Bébé. Prin obiectivele sale, Up Romania isi desfasoara activitatea sub imboldul promovarii unei vieti simplificate, iar aceasta inseamna o atitudine deschisa fata de clienti si parteneri, responsabilitate si adaptabilitate la nevoile lor. Totul pentru a simplifica interactiunile, procesele si deciziile acestora.

Up Romania, fosta Chèque Déjeuner, face parte din Grupul Up, o companie internationala, independenta si solida. Prezenta in 17 tari  are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

 

 

×
Subiecte în articol: tichete de masa
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close