Antena 3 CNN Actualitate Social Ce fură românii din trenuri: ornamente de priză, LCD-uri și dozatoare de săpun lichid

Ce fură românii din trenuri: ornamente de priză, LCD-uri și dozatoare de săpun lichid

Ce fură românii din trenuri: ornamente de priză, LCD-uri și dozatoare de săpun lichid
28 Noi 2016   •   11:33

Peste 95% dintre cazurile de furturi şi distrugeri din trenurile CFR Călători au autori neidentificaţi, au spus pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii companiei. Cele mai multe pagube sunt cauzate de aruncarea cu pietre în trenuri, dar şi de furtul unor obiecte precum ornamentele de la prize şi dozatoarele pentru săpun lichid.

Obiectele cel mai des sustrase din tren sunt ornamente de la prizele electrice de 230V/50Hz, amplasate în interiorul vagoanelor pentru alimentarea telefoanelor mobile şi laptop-urilor,  dozatoarele pentru săpun lichid, perdele, materiale igienico-sanitare (săpun, şerveţele, hârtie igienică).

Piesele cu valoare mai mare, sustrase din tren sunt monitoare LCD din vagoanele nou construite şi componente electronice integrate din tabloul electric al vagoanelor (invertoare care transformă curentul electric de la tensiunea de 24V la 230 V/50Hz).

De asemenea, cele mai multe furturi sunt înregistrate pe rutele Bucureşti Obor-Lehliu-Ciulniţa, Bucureşti Nord-Urziceni şi Feteşti-Slobozia Veche, mai spun reprezentanţii CFR Călători.

 

×
Subiecte în articol: trenuri tren CFR hoti
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close