Antena 3 CNN Actualitate Social Ce planuri aveau cei doi cetățeni din Brazilia cărăuși de droguri, prinși pe Aeroportul Otopeni

Ce planuri aveau cei doi cetățeni din Brazilia cărăuși de droguri, prinși pe Aeroportul Otopeni

Ce planuri aveau cei doi cetățeni din Brazilia cărăuși de droguri, prinși pe Aeroportul Otopeni
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
14 Noi 2017   •   20:15

Cei doi brazilieni Lourenco Da Silva Weslley și Rodrigues Gomes Verice au fost ridicați după testarea cu raze pe aeroportul Otopeni și după ce s-a constatat că în corpurile lor erau pachețe mărunte cu cocaină.

Povestea celor doi brazilieni, el și ea, începe pe străzile din Brazilia, Sao Paolo, unde, pe rând cei doi au fost abordați de către un bărbat care le-a promis un trai mai bun.

El visa să facă o serie de cursuri de specializare în frizerie, iar ea dorea să ajungă în Istanbul asistentă într-un spital.

Citește și: Doi cetățeni din Brazilia au fost prinși cu două kilograme de cocaină pe care o înghițiseră pe Aeroportul Henri Coandă

Pentru banii necesari îndeplinirii acestor dorințe și planuri cei doi au ales calea ușoară și au transportat droguri ascunse în corp.

Ambii și-au spus povestea în fața anchetatorilor și au arătat cum au fost ghidați și învățați să procedeze pentru a nu fi prinși la eventualele controale anti-drog, potrivit libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: planuri Brazilia droguri aeroport
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close