Antena 3 CNN Actualitate Social Ce propune Codin Maticiuc pentru Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian

Ce propune Codin Maticiuc pentru Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian

Ce propune Codin Maticiuc pentru Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian
13 Mar 2017   •   11:45

La doar 14 ani, Lorelai Moșneguțu, a șocat pe toată lumea vineri seara la Românii au talent. Micuță fară mâini, cântă la pian cu degetele de la picioare și în plus, are o voce superbă.

Codin Maticiuc a fost impresionat profund de micuța Lorelai și vrea să o ajute. 

„Lorelai Moșneguțu s-a născut fără mâini și fără femur la ambele picioare. Are 11 ani și este din Târgoviște. Cântă că un înger, cu vocea și la pian cu picioruțele. Zâmbește ca un înger. Este un înger și are propriul înger care o are în grijă. Viorica Pârvan îi este mamă adoptivă căci Lorelai este și orfană. În fond, normal că este, de ce să aibă doar probleme fizice când poate să aibă o gamă mai largă de probleme… Dar îngerul Lorelai formează împreună cu îngerul Viorica o forță redutabilă.
Îl iubesc pe Florin Călinescu pentru reacția să din emisiune. O iubesc pe Mihaela Rădulescu pentru că a luat-o în brațe.
Lecția îngerilor este simplă căci este atât de plastică și evidentă. Dacă ești trist, plângi și îți poți șterge lacrimile cu propriile mâini înseamnă că nu merită să plângi și să fii trist. Exagerez, desigur, dar știți ce vreau să spun. Nu vă întristați dacă nu merită. Păstrați lacrimile pentru atunci când nu se poate altfel.

P. S. Cineva mi-a atras atenția că există niște mâini „bionice” conectate la creier ce îi pot folosi. Așa că propun să: 1 să votăm să câștige ea căci am impresia că sunt ceva bani în joc, 2 să ne interesăm de la ce vârstă i s-ar putea face acest gen de operație și să strângem”, a scris Codin Maticiuc pe contul său de pe o rețea de socializare.

×
Subiecte în articol: Codin Maticiuc Românii au talent
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close