Antena 3 CNN Actualitate Social Ce s-a descoperit în cazul gravidei moarte la Iaşi după ce a fost plimbată între spitale. Este de necrezut

Ce s-a descoperit în cazul gravidei moarte la Iaşi după ce a fost plimbată între spitale. Este de necrezut

Ce s-a descoperit în cazul gravidei moarte la Iaşi după ce a fost plimbată între spitale. Este de necrezut
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Ian 2018   •   21:15

Legiştii au efectuat autopsia tinerei gravide din Iaşi care a murit după ce a fost plimbată între spitale. Bianca Cimpoi a murit la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, unde a ajuns în stare critică şi mai avea trei luni până să nască. O infecţie puternică a curmat viaţa tinerei de doar 27 de ani care a fost plimbată prin patru spitale.

În urma autopsiei, medicii legişti au stabilit că Bianca Cimpoi a decedat din cauza unui sindrom de condensare pulmonara şi edem cerebral, arată BZI.ro. Medicii legişti din Iaşi, au arătat că procesul de condensare s-a datorat, probabil, unei pneumonii bilaterale, dar asta se va stabili în urma unor examene complexe care vor fi făcute la IML. Edemul cerebral depistat la examenul computer tomograf la spitalul din Roman a fost ignorat de doctori, probabil pentru că era discret, după cum a susţinut managerul, medicul ortoped Maria Andrici.

Georgiana Bianca Cimpoi era însărcinată în 21 de săptămâni şi aştepta să aducă pe lume un bebeluş. Tânăra a ajuns, vineri, 5 ianuarie, la Spitalul Municipal din Roman pentru că nu se simţea bine. După ce a fost consultată, femeia a fost trimisă acasă, fiindu-i recomandat un tratament. Ulterior starea i s-a agravat şi a ajuns din nou la spital. A fost internată de patru zile la Spitalul din Roman. Apoi a fost transportată cu ambulanţa la Iaşi, la maternitate şi a fost transferată la Neurologie.

Gravida a ajuns ulterior la Spitalul de Boli Infecţioase, unde a şi murit, iar fătul nu a putut fi salvat.

×
Subiecte în articol: gravida Iași spitale caz
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close