Antena 3 CNN Actualitate Social Ce se întâmplă cu Institutul Cantacuzino? Premierul Tudose a făcut anunțul în ședința de guvern

Ce se întâmplă cu Institutul Cantacuzino? Premierul Tudose a făcut anunțul în ședința de guvern

Ce se întâmplă cu Institutul Cantacuzino? Premierul Tudose a făcut anunțul în ședința de guvern
Sursa foto: Foto: Bucuresti FM
23 Aug 2017   •   14:24

Institutul Cantacuzino va fi transferat în cel mult o lună în subordinea Ministerului Apărării şi va deveni unitate militară cu o conducere militară. Anunţul a fost făcut în şedinţa de guvern de miercuri, ministrul Apărării declarând că va prezenta în cel mult trei săptămâni un proiect în acest sens.

”În circa o lună, Institutul Cantacuzino să devină parte a ministerului Apărării. Cu specialiştii de acolo ne-am lămurit. Poate o mână militarizată va avea rezultate”, a declarat premierul Mihai Tudose, la începutul şedinţei de Guvern, de miercuri, adresându-se ministrului Sănătăţii, Florian Bodog.

Întrebat dacă transferul este posibil în acest termen, ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, a declarat că a discutat deja despre organizarea institutului: ”Este o problemă delicată. În baza materialului de control făcut de ministrul Bodog, în 2-3 săptămâni venim cu un proiect de act normativ, ca să îl transformăm într-o unitate militară, cu conducere militară”.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close