Antena 3 CNN Actualitate Social Ce spune C.T. Popescu despre familia tradițională și homosexuali

Ce spune C.T. Popescu despre familia tradițională și homosexuali

Ce spune C.T. Popescu despre familia tradițională și homosexuali
de M.Z.    |    15 Mai 2017   •   21:34

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut o analiză a votului deputaţilor privind redefinirea familiei și a conchis că „asta e diferenţa dintre Paris şi Micul Paris. E vorba de discriminare sexuală”, a conchis jurnalistul, potrivit unei televiziuni de știri.

„Aş fi curios un lucru: câţi dintre semnatarii Coaliţiei pentru familie sunt femei, şi câţi bărbaţi. Fac o predicţie. În mod normal, având în vedere legile numerelor mari, avem 3 milioane, ar trebui să avem procente apropiate. După părerea mea, nu sunt. Cred că sunt sensibil mai mulţi bărbaţi decât femei care au această preocupare pentru familia tradiţională. Asta vine din virilism, sexism, din considerentele homosexualului, mulţi dintre cei care au semnat acolo nici nu ştiu ce e aia. Mulţi cred că homo vine de la om, care nu poate însemna decât bărbat, pentru că femeia nu e om. Sunt zone întregi din România, în care femeia nu e om. Sunt din Mehedinţi. În Oltenia mea strămoşească acolo, pe drum, vine un om, şi în spate o femeie, a lui. Ăla e om, ea e femeie.

Homosexualitatea îi duce imediat pe foarte mulţi conaţionali masculi cu gândul că e vorba de amor între bărbaţi. Nu s-au gândit că înseamnă acelaşi, în greceşte e prefixul pentru acelaşi sex. Dar nu-i preocupă. Ei ştiu asta: homosexualul e un fătălău. Nu e bărbat. Asta e diferenţa dintre Paris şi Micul Paris. E vorba de discriminare sexuală”, a precizat Cristian Tudor Popescu.
 

×
Subiecte în articol: ctp
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close