Antena 3 CNN Actualitate Social Ce vrea să facă primarul Gabriel Mutu în sectorul 6

Ce vrea să facă primarul Gabriel Mutu în sectorul 6

Ce vrea să facă primarul Gabriel Mutu în sectorul 6
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    24 Iun 2016   •   15:33

Noul primar al sectorului 6, Gabriel Mutu, care a depus jurământul vineri, le-a transmis reprezentanţilor tuturor formaţiunilor politice din Consiliul Local să formeze alături de el o echipă de care sectorul are nevoie, astfel încât zona administrativă să fie "pe primul loc" în Capitală, potrivit agerpres.ro.

"Nu vreau să vorbesc despre trecut, ci vreau să vorbesc despre viitor şi vreau să vă asigur că aveţi în faţa dvs un primar care va fi prezent în sectorul 6, un primar care se va implica în proiectele esenţiale şi importante pentru dezvoltarea sectorului nostru. Lansez rugămintea consilierilor locali, indiferent de culoarea politică, să facem echipă, pentru că, chiar dacă am fost ales cu 37% din voturile alegătorilor, noi toţi trebuie să reprezentăm interesele tuturor locuitorilor din sectorul 6, şi asta vreau să fac în calitate de primar. De aceea, lansez rugămintea atât colegilor din PSD, cât şi celorlalte partide - USB, PNL, PMP şi ALDE să formăm acea echipă de care sectorul 6 are nevoie, să reconstruim ceea ce s-a distrus în ultimii ani şi să aducem sectorul 6 pe primul loc în Bucureşti", a declarat Gabriel Mutu, la depunerea jurământului. 

El a spus că îşi doreşte ca toate sectoarele Capitalei să se dezvolte în mod unitar şi a adăugat că are ca priorităţi proiectele majore de infrastructură ale sectorului, între care Pasajul Ciurel, Prelungirea Ghencea. 

×
Subiecte în articol: sectorul 6 infrastructura
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close