Antena 3 CNN Actualitate Social Cele trei surori, spălate pe cap cu o substanță toxică, au fost externate

Cele trei surori, spălate pe cap cu o substanță toxică, au fost externate

Cele trei fetiţe dintr-o comună din Iaşi care au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost spălate pe cap cu otravă de bunica lor, au fost externate.

Cele trei surori, spălate pe cap cu o substanță toxică, au fost externate
de Maria Zărnescu    |    16 Iun 2021   •   08:35

Fetele se simt bine acum, dar autorităţile au decis să le separe. Două dintre ele au ajuns în grija mamei, care s-a întors special din Germania pentru ele, în timp ce a treia a fost trimisă în plasament maternal, fiindcă bunica a fost evaluată cu "moralitate îndoielnică" şi tatăl este recidivist.

Trei surori din satul Jigoreni din Iaşi, în vârstă de şase, opt şi 11 ani, au fost la un pas de moarte, după ce bunica lor le-a spălat pe cap cu o substanţă extrem de toxică, la începutul lunii iunie.

Cele trei surori locuiesc în localitatea Jigoreni din comuna Ţibăneşti, judeţul Iaşi. Bunica lor a încercat să le scape de păduchi şi le-a spălat pe cap cu o substanţă extrem de toxică, folosită pentru oi.

Aflată sub influenţa alcoolului, femeia din Jigoreni le-a luat pe cele trei copile în vârstă de şase, opt şi 11 ani şi le-a spălat pe cap cu soluţia toxică.

La scurt timp, copilele au început să se simtă rău, iar familia a sunat de urgenţă la 112.

Fetele, transportate la spital cu un elicopter SMURD

Medicii SMURD le-au explicat oamenilor să le spele pe cap cu apă şi săpun, de mai multe ori, pentru a îndepărta soluţia chimică, până la sosirea echipajelor de urgenţă.

La faţa locului a fost trimis un elicopter SMURD, dar şi o autospecială de transport victime multiple.

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close