Antena 3 Actualitate Social Cerbul de Aur, anulat! Cu ce va fi înlocuit marele festival al României

Cerbul de Aur, anulat! Cu ce va fi înlocuit marele festival al României

02 Iun 2020   •   19:54
Cerbul de Aur, anulat! Cu ce va fi înlocuit marele festival al României
Sursa foto: Foto: Cerbul de Aur/ Facebook

Cea de-a XX-a ediție a Festivalului Internațional Cerbul de Aur, ce trebuia să aibă loc în perioada 20 – 23 august, în Piața Sfatului din Brașov, s-a anulat.

Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune, organizator al evenimentului, a luat această decizie ținând cont de situația generată de pandemia COVID-19.

„Nu a fost o decizie luată cu ușurință, mai ales în contextul în care ediția din acest an ar fi fost una aniversară, a XX-a, și s-ar fi bucurat de o strălucire aparte. Însă, după discuții în cadrul TVR și cu partenerii locali, am ajuns la concluzia că nu ne dorim să facem compromisuri care să afecteze amploarea și imaginea evenimentului sau să genereze vreun risc la nivelul sănătății publice.

Vom marca, însă, acest moment din istoria Cerbului de Aur cu un eveniment de televiziune care, pe de-o parte, să atragă atenția publicului asupra istoriei atât de bogate a festivalului și, pe de altă parte, să promoveze muzica românească de calitate.” - Doina Gradea, Președinte-Director General al TVR, scrie Dc News.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close