Antena 3 CNN Actualitate Social Cine e Anca Pop, cântăreața care a murit într-un cumplit accident de circulație

Cine e Anca Pop, cântăreața care a murit într-un cumplit accident de circulație

Cine e Anca Pop, cântăreața care a murit într-un cumplit accident de circulație
Sursa foto: Foto: Anca Pop/ Facebook
18 Dec 2018   •   10:12

O veste şocantă a venit din lumea muzicală. Luni noapte, cântăreaţa Anca Pop a murit după ce a plonjat cu maşina în Dunăre. Solista, cunoscută după ce a cântat în urmă cu trei ani cu Goran Bregovic şi a pozat goală în Playboy, a pierdut controlul volanului. Ea ar fi derapat într-o zonă fără parapet şi a ajuns cu maşina în apă. Dispariţia tinerei a fost anunţată de sora regretatei artiste.

Anca Pop nu era foarte cunoscută în România, fiind crescută în Canada, dar în 2015 a avut un salt uriaş în carieră, care s-a datorat unui pictorial incendiar în Playboy. Ea însăşi spunea că este o femeie dezinhibată şi că îi place nuditatea.

“Mă definește dragostea liberă, asumată, fără inhibiții. Când am primit propunerea de a poza nu am ezitat nici o clipă. Nuditatea este un experiment care te eliberează, te transformă, te schimbă”, spunea regretată cântăreaţă, scrie click.ro.

Pe lângă muzică, Anca era pasionată şi de călătoriile spirituale. A căutat răspunsuri în India şi Thailanda şi a făcut ritualuri şamanice în Peru. În cea din urmă vacanţă, i-a luat şi pe ai ei.

×
Subiecte în articol: cantareata moarte
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close