Antena 3 CNN Actualitate Social Cine este bărbatul care a agresat o tânără de 20 de ani într-un bloc și a lăsat-o inconștientă. Imagini șocante

Cine este bărbatul care a agresat o tânără de 20 de ani într-un bloc și a lăsat-o inconștientă. Imagini șocante

Cine este bărbatul care a agresat o tânără de 20 de ani într-un bloc și a lăsat-o inconștientă. Imagini șocante
20 Noi 2018   •   11:47

Bărbatul care a atacat-o cu bestialitate pe o tânără de 20 de ani în scara unui bloc din Albă Iulia a fost reţinut de poliţişti.

Acesta are 33 de ani şi a ieşit de puţin timp din închisoare. El a mai fost condamnat în anul 2013, la patru ani de închisoare, pentru că a încercat să violeze o taximetristă și i-a furat mașina.

Citește și Reacție năucitoare a agresorului din scara de bloc din Alba Iulia. Ce a spus imediat ce a fost prins de polițiști

Victima aştepta liftul în momentul în care a fost lovită şi tâlhărită de agresor. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Pe filmare se observă cum este lovită puternic şi cade în faţa liftului. Imediat după incident, individul o controlează în buzunare, îi ia bunurile şi fuge de la locul faptei.

Fata trebuia să ajungă la o prietenă care locuia în blocul respectiv, însă, în urma loviturii a rămas inconştientă. Şi-a revenit singură şi a plecat acasă, fără să îşi aducă aminte ce i s-a întâmplat. Familia a dus-o la spital.

×
Subiecte în articol: barbat recidivist
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close