Antena 3 CNN Actualitate Social Cine este medicul din Oradea, care a murit în timpul gărzii la Centrul de permanenţă

Cine este medicul din Oradea, care a murit în timpul gărzii la Centrul de permanenţă

Cine este medicul din Oradea, care a murit în timpul gărzii la Centrul de permanenţă
Sursa foto: Foto: Bihoreanul
08 Iun 2019   •   18:48

Un medic orădean a murit, vineri dimineaţă, în timp ce era de gardă la un centru de permanenţă din municipiu. Doctorul Ştefan Quai avea 66 de ani.

Din primele date, tragedia s-a produs în timp ce medicul se afla de gardă, împreună cu un asistent medical, în Centrul de permanenţă de pe strada Leagănului. S-ar fi prăbuşit în baie, iar căderea lui a fost auzită de asistentul lui, care i-a sărit imediat în ajutor şi a sunat la 112.

„E greu de spus, deocamdată, ce s-a întâmplat. Se poate să fi avut probleme cardiace”, a declarat, sâmbătă, pentru Bihoreanul, şeful UPU-SMURD Bihor, Hadrian Borcea.

Absolvent al Colegiului Naţional Emanuil Gojdu, promoţia 1972, şi al Universităţii de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu Cluj Napoca, Facultatea de medicină generală - secţia Pediatrie, Ştefan Quai a fost primul medic de familie înregistrat în judeţul Bihor. Medicul a avut cabinet în propria casă, în centrul Oradiei, pe strada Independenţei, pe care îl împărţea cu fostul ministru al Sănătăţii, pediatrul Ritli Ladislau.

Medicul s-a pensionat în 2016, după 40 de ani de activitate, însă mai făcea gărzi la Centrul de permanenţă de pe strada Leagănului din Oradea, pentru a fi activ.

×
Subiecte în articol: medic
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close