x close

Cine este tânărul care a fost ucis pe trecerea de pietoni de un milionar din Cluj

27 Iun 2019   •   15:06
Cine este tânărul care a fost ucis pe trecerea de pietoni de un milionar din Cluj  Foto: Facebook

Un milionar din Cluj a ucis un tânăr pe trecerea de pietoni, luni după-amiază.

Daniel Dumitraş, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Cluj-Napoca, la ieşirea din parcarea unui imobil, „ar fi efectuat viraj la stânga, peste marcajul continuu, neacordând astfel prioritate de trecere unui bărbat, de 33 de ani, din Floreşti, care se afla în traversarea regulamentară a străzii”, spun poliţiştii.

Citiți și Milionar din Cluj a ucis un tânăr pe trecerea de pietoni. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere

Vasi, bărbatul de 33 de ani, a murit pe loc. 

Prietenii lui au ținut să-i aducă un omagiu: „El a fost Vasi, avea 33 de ani și a murit ieri, călcat de o mașină, în timp ce traversa regulamentar strada. Prietenul meu nu a fost milionar, deși muncea de la 18 ani și era cunoscut ca fiind un bun profesionist. Prietenul meu inteligent cunoștea multe limbi străine, avea vreo două facultăți și vreo două masterate, era cu bun simț, corect și avea principii solide. Și nici n-a vrut să plece din țară, deși a avut posibilitatea. 

Ne-a lăsat pe noi, prietenii lui, în bezna, a lăsat o soție traumatizată și un copil de aproape un an care își va cunoaște tatăl din fotografii.

Și în timp ce noi ne scriem durerea, aș vrea să știți că șoferul vinovat (Daniel Dumitraș, un cunoscut om de afaceri din Cluj) care a sfidat orice regulă de bun simț în trafic, a obținut deja o dovadă că poate circula din nou.

Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasă lui inteligență și nemărginita lui bunătate. Iar noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și smecherii care nu pățesc nimic, sfidează tot și nu plătesc pentru nimic. Atât voiam să vă zic”, a scris Didona pe pagina sa de Facebook.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati