Antena 3 Actualitate Social Cine este ucigaşul tinerei din Bacău, găsită moartă în maşină. Bărbatul fusese patron de bar

Cine este ucigaşul tinerei din Bacău, găsită moartă în maşină. Bărbatul fusese patron de bar

23 Ian 2020   •   12:19
Cine este ucigaşul tinerei din Bacău, găsită moartă în maşină. Bărbatul fusese patron de bar

O femeie a fost ucisă și abandonată într-o mașină în Bacău. Ucigașul ei este încă de negăsit, fiind căutat în apele canalului Bistriţa.

Informaţii din ancheta desfăşurată de procurori în privinţa crimei de la Bacău, de acum două zile, unde o tânără de 32 de ani a fost găsită moartă într-o maşină, spun că principalul suspect este chiar bărbatul cu care femeia avea un copil.

Acesta se numeşte Cătălin Dobre, are 50 de ani şi este fostul patron al unui local numit Buddha Bar, care funcţionează în incinta mall-ului din Bacău. Marţi, 21 ianuarie, Cătălin Dobre şi Adriana Andone au discutat să semneze actele de divorţ, la un notar, potrivit Adevărul.

Cei doi au plecat împreună în maşina bărbatului iar pe drum s-au certat. Bărbatul a făcut o criză de nervi şi şi-a ucis partenera în bătaie, aceasta fiind găsită fără suflare pe bancheta din spatele maşinii, într-o zonă mărginaşă a Bacăului, aproape de canalul de fugă, cum îi zic localnicii. Ulterior, ucigaşul a scris un bilet în care şi-a recunoscut gestul, dar şi faptul că se va sinucide şi a sunat la 112 să anunţe fapta. Anchetatorii au găsit urme până în canalul Bistriţa, fiind solicitaţi scafandri, pentru perierea zonei.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close