Antena 3 CNN Actualitate Social Cine sunt cei doi angajați ai spitalului din Slatina implicați în crima urmată de sinucidere

Cine sunt cei doi angajați ai spitalului din Slatina implicați în crima urmată de sinucidere

Cine sunt cei doi angajați ai spitalului din Slatina implicați în crima urmată de sinucidere
Sursa foto: Foto: Captură video
04 Mar 2018   •   15:01

Un infirmier de la spitalul din Slatina a înjunghiat mortal o asistentă cu zece lovituri de cuțit, apoi și-a pus capăt zilelor.

Potrivit Gazeta Nouă, cei doi angajați ai spitalului sunt asistenta Ramona Cosmescu, în vârstă de 46 de ani, şi infirmierul, Gheorghe Ghenea, în vârstă de 56 de ani.

Ramona și Gheorghe erau împreună de mai multă vreme, cu perioade în care au fost despărţiţi.

Sâmbătă noaptea,  în jurul orei 12.30, femeia a intrat în sala de tratament cu o cafea. A fost urmată de un bărbat, pe la ora 1. 00. Au blocat uşa cu un pat, iar pe la 1.30, colegii lor au auzit ţipete din camera respectivă. Personalul medical a bătut la uşă, nu li s-a deschis, şi au chemat pompierii ca să o deblocheze.

Citește și: Crimă şocantă într-un spital din Slatina! Un infirmier de la secţia Psihiatrie a ucis o asistentă, apoi s-a sinucis

După ce ușa a fost spartă, angajații spitalului au găsit-o pe femeie cu şapte lovituri de cuţit în spate şi trei în gât, iar bărbatul cu  venele tăiate, dar şi cu o plagă în zona gâtului.

×
Subiecte în articol: spital angajati crima
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close