Antena 3 CNN Actualitate Social Clipe de groază pentru o tânără din Deva. A fost răpită și sechestrată de fostul iubit

Clipe de groază pentru o tânără din Deva. A fost răpită și sechestrată de fostul iubit

Clipe de groază pentru o tânără din Deva. A fost răpită și sechestrată de fostul iubit
Sursa foto: foto- Pexels
22 Ian 2019   •   08:26

O tânără a fost răpită şi sechestrată de fostul iubit. Agresorii, șapte la număr, au intrat peste ea în casă, când era împreună cu doi prieteni. Cu toţii au fost loviţi şi li s-au furat banii. Poliţiştii au găsit-o pe tânără a doua zi şi au eliberat-o. Au prins şi șase dintre tâlhari, iar al şaptelea a reuşit să fugă şi este căutat şi la această oră.

Poliţiştii au fost alertaţi de un tânăr care le-a povestit că, fiind în casă cu prietena sa, pe seară, un grup de necunoscuţi a intrat în casă peste ei. Au fost loviţi şi li s-au furat 950 de euro. Mai mult, hoţii i-au sechestrat în casă mai multe ore. Dimineaţă, cei șapte agresori au plecat cu maşina într-o direcţie necunoscută, dar au răpit-o şi pe prietena sa. 

Anchetatorii au intrat pe fir şi au reuşit să îi identifice pe tâlhari. Liderul grupării este un tânăr de 22 de ani din comuna Șoimuș. Era fostul prieten al tinerei în locuinţa căreia a avut loc agresiunea. El a fost ajutat de alţi șase prieteni - patru baieţi şi două fete, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani.

Poliţiştii i-au găsit pe toţi în Aiud, în casa unuia dintre ei. Unul a reuşit să fugă. Acolo au găsit-o poliţiştii şi pe tânăra răpită şi au eliberat-o. 

Cei şase au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi preventiv. Acuzaţiile care le se duc sunt dintre cele mai grave: tâlhărie, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, lipsire de libertate, furt și distrugere. 
Cel de-al şaptelea agresor care a reuşit să fugă şi este căutat încă de poliţie. 

×
Subiecte în articol: rapita deva fata
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close