Antena 3 CNN Actualitate Social Clipe de panică la Galați. A fost la un pas de dezastru: explozie în plin oraș, la o benzinărie

Clipe de panică la Galați. A fost la un pas de dezastru: explozie în plin oraș, la o benzinărie

O benzinărie din Galați a explodat la câțiva ani după ce a fost închisă. Sulful exploziei nu a provocat victime dar a făcut serioase pagube materiale.

Clipe de panică la Galați. A fost la un pas de dezastru: explozie în plin oraș, la o benzinărie
09 Dec 2019   •   14:46

Câteva maşini aflate în apropiere au fost aruncate în aer. Se pare că unul dintre rezervoarele fostei beniznării nu a fost curăţat cum trebuie şi înăuntru s-au acumulat gaze.

Plafonul acelui rezervor a sărit în aer, aruncând bucăţi de moloz şi pietre. O maşină care se afla în trafic a fost avariată. Şoferul a scăpat ca prin minune. I-a fost spart parbrizul. Omul este în stare de panică, a primit primul ajutor de la SMURD. Suflul exploziei a fost foarte mare.

"În momentul de față, incendiul este lichidat. Este vorba despre un PECO dezafectat, batalele de combustibil au rămas în subteran. A existat combustibil în aceste recipiente. Nu sunt victime. Pe partea în care s-a produs explozia este un hotel, s-au spart geamurile. Traficul este blocat ", a declarat Eugen Chiriţă, ISU Galaţi.

×
Subiecte în articol: explozie Galați benzinarie
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close