Antena 3 CNN Actualitate Social Cluj: Patru persoane au fost intoxicate cu fum; două sunt în stare gravă

Cluj: Patru persoane au fost intoxicate cu fum; două sunt în stare gravă

Cluj: Patru persoane au fost intoxicate cu fum; două sunt în stare gravă
07 Apr 2017   •   12:14

Patru persoane au fost intoxicate, astăzi, cu fum, în Cluj-Napoca. Victimele au primit iniţial îngrijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportate la spital. Două victime sunt în stare gravă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat că intoxicaţia cu fum ar fi fost cauzată de o defecţiune la coşul de evacuare al centralei de încălzire din imobil.

”Patru persoane cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani au fost intoxicate cu fum pe strada Nicolae Bălcescu din Cluj-Napoca şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Din primele informaţii două victime ar fi fost inconştiente, au fost scoase în afara imobilului în care se aflau, una semiconştientă iar ultima conştientă. Toate patru au fost transportate, ulterior, la spital, două persoane fiind în stare gravă. Se pare că intoxicaţia cu fum a fost cauzată de o defecţiune la coşul de evacuare al centralei de încălzire, fiind vorba despre o improvizaţie. Fumul degajat nu a fost urmat de incendiu”, a spus Andrei Biriş.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: intoxicatie fum grav defectiune victime
Parteneri
Bani de la stat pentru români! Condiţia pentru 1.500 de lei în fiecare lună
x close