Antena 3 CNN Actualitate Social Cod QR deasupra Catedralei Naționale pentru credincioșii care vor să facă donații online sau prin SMS

Cod QR deasupra Catedralei Naționale pentru credincioșii care vor să facă donații online sau prin SMS

Catedrala Mântuirii Neamului a arborat pe clădire un cod QR pentru persoanele care vor să facă donații online sau prin SMS. Banii strânși urmează să fie folosiți pentru pictura în mozaic a lăcașului de cult.

Cod QR deasupra Catedralei Naționale pentru credincioșii care vor să facă donații online sau prin SMS
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Noi 2023   •   21:32

Plasarea bannerului cu latura de 3 metri pe una din turlele Catedralei Naționale a fost decisă de sectorul Patriarhiei Române care se ocupă cu ridicarea edificiului. Prin accesarea acestui cod se oferă acces rapid la informațiile utile credincioșilor care doresc să facă o donație pentru viitoarele picturi. 

Catedrala Mâiturii Neamului nu este singurul lăcaș de cult care s-a modernizat și a deschis porțile către legătura dintre om și telefon. Și Catedrala Mitropolitană din Iași a intrat în era digitală. De asemenea, la mănăstirea Putna, solicitările de acatiste se trimit pe mail.

Alături, e scris codul IBAN, pentru contribuții bănești. Pentru sănătatea familiei și pentru cei răposați slujesc, la cerere, și colaboratorii de la Muntele Athos.

Citește și: Instituțiile în care românii au cea mai mare încredere. Guvernul şi Parlamentul sunt pe ultimele poziţii

Poți plăti aprinderea unei lumânări ori pachete cu preț diferit, în funcție de frecvența pomelnicelor și numărul de beneficiari. Cel mai scump ajunge la 100 de euro, conform Stirile ProTV.

Pentru cei cu buget mic, mănăstirea Cernica oferă o pomenire sau un acatist la 1 leu, pentru 10 nume de vii și 10 de morți.

×
Subiecte în articol: cod QR Catedrala Mantuirii Neamului
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close