Antena 3 CNN Actualitate Social Codul vestimentar pe care trebuie să îl respecte cei care vor să își ia rămas bun de la Rege la Palatul Regal

Codul vestimentar pe care trebuie să îl respecte cei care vor să își ia rămas bun de la Rege la Palatul Regal

Codul vestimentar pe care trebuie să îl respecte cei care vor să își ia rămas bun de la Rege la Palatul Regal
06 Dec 2017   •   12:40

Cei care doresc să își ia rămas bun de la Regele Mihai și vor să depună flori vor putea veni la Sala Tronului de la Palatul Regal.

Potrivit Casei Regale, accesul publicului va fi permis la data de 13 decembrie 2017, între ora 21:00 și ora 24:00, 14 decembrie 2017, între ora 08:00 și ora 22:00 și la 15 decembrie 2017, între ora 08.00 și ora 22.00.

Cei prezenți la Palatul Regal pentru a aduce un ultim omagiu Regelui Mihai I, sunt rugați să respecte următoarele reguli:

Să fie îmbrăcați în ținută corespunzătoare, cu culori închise.
Să nu poarte sacoșe, genți ori bagaje voluminoase de niciun fel.
Să nu vină însoțiți de copii sub 7 ani, nici cu cărucioare de copii.
Să nu folosească aparate de fotografiat, telefoane mobile ori alte instrumente electronice. Fotografierea și filmarea sunt interzise, din respect pentru solemnitatea ocaziei.
Să aibă la ei un document de identitate.
Nimeni nu va putea depune florile personal, la catafalc. Florile vor fi așezate în grădina din fața Palatului Regal sau pe trotuarul din fața grilajului Palatului. Personalul Casei Majestății Sale va fi la fața locului, pentru a îndruma publicul participant.
Persoanele care vin la catafalc sunt rugate să nu aducă volume, scrisori, ilustrate, timbre, documente sau fotografii. Toate acestea pot fi trimise ulterior, prin poștă, pe adresa Palatului Elisabeta.
În incinta Palatului Regal, fumatul și vorbitul la telefonul mobil sunt strict interzi.

×
Subiecte în articol: Regele Mihai I Palatul Regal
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close