Antena 3 CNN Actualitate Social Colegele Luizei acuză că anchetatorii le-au supus la umilințe: Îmi ziceau că sunt de etnie romă, de ce nu m-am măritat la 14 ani

Colegele Luizei acuză că anchetatorii le-au supus la umilințe: Îmi ziceau că sunt de etnie romă, de ce nu m-am măritat la 14 ani

Colegele Luizei acuză că anchetatorii le-au supus la umilințe: Îmi ziceau că sunt de etnie romă, de ce nu m-am măritat la 14 ani
Sursa foto: Foto: Facebook/Luiza Mihaela
18 Oct 2019   •   11:38

Colegele Luizei Melencu au fost audiate, miercuri, la IPJ Dolj. Fetele au dezvăluit, revoltate, la ce întrebări au fost obligate să răspundă.

Fetele le-au mărturisit jurnaliştilor că s-au simţit chiar umilite în timpul audierii, dincolo de faptul că li s-a părut ciudat că anchetatorii insistă foarte tare pe întrebări de tipul „ce haine purta Luiza? Erau de firmă?“, care s-au tot repetat.

Cea mai bună prietenă a Luizei, Alina Toboşaru, a detaliat discuţia avută cu procurorii, mărturisind că în cazul primei audieri s-a simţit umilită. „O oră şi jumătate m-au ţinut în birou. M-au întrebat de mai multe ori cum era Luiza, ce fel de haine purta, dacă avea prieten, dacă a avut mai mulţi iubiţi. De cele mai multe ori m-au întrebat ce fel de haine purta. Le-am spus că era o fată bună, că învăţa bine, că nu umbla prin baruri, nu fuma. Ei iar mă întrebau aceleaşi lucruri. Nu înţeleg de ce.

Adolescenta a mărturisit că a fost audiată și de procurorii din Craiova. Acești ar fi luat-o în râs pe fată și chiar a jignit-o.

”Și ei m-au întrebat aceleaşi lucruri. Atunci, râzând, îmi spuneau că Luiza sigur a fugit cu un Făt Frumos. Mie îmi ziceau că sunt de etnie romă, de ce nu m-am măritat la 14 ani, aşa cum e obiceiul la noi. Le-am spus că nu-i nimic adevărat din ceea ce cred şi spun. M-am simţit umilită atunci”, a mai declarat tânara.

Sursa: adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Luiza Melencu anchetatori
Parteneri
Românii care luptă în Ucraina au trecut granița în Rusia
x close