Antena 3 CNN Actualitate Social Colegii militarului electrocutat în gara din Alba Iulia, în stare de șoc: „Plâng în hohote!”

Colegii militarului electrocutat în gara din Alba Iulia, în stare de șoc: „Plâng în hohote!”

Colegii militarului electrocutat în gara din Alba Iulia, în stare de șoc: „Plâng în hohote!”
23 Noi 2018   •   10:52

Tragedie înainte de 1 Decembrie la Alba Iulia. Un subofițer care venea cu convoiul de la Turda  și-a piedut viața, vineri dimineața, în gara din Alba Iulia, în timp ce se afla pe un complex antiaerian – Ghepard. Se pare că acesta a fost electrocutat.

Trupul militarului se află încă pe peronul gării din Alba Iulia, acolo unde colegii săi plâng în hohote și nu le vine să creadă ce se întâmplă.

Citiți și Tragedie înainte de Parada de 1 Decembrie! Un soldat a murit în timpul descărcării unor tancuri

Din primele informații de la fața locului, se pare să tragicul accident s-a produs în timpul descărcării unor tancuri pentru parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Un soldat s-a electrocutat după ce s-a urcat pe unul din tancuri. Acesta s-ar fi atins de la linia de curent a căii ferate care se pare că în mod normal ar fi trebuit să fie fără curent, potrivit celor de la fața locului, potrivit ziarul21.ro

La fața locului s-au deplasat un echipaj al IPJ Alba și Isu Alba. Ancheta a fost preluată de MAPN, perimetrul a fost eliberat de persoanele care se aflau în jur și s-a stabilit o zonă de siguranță.

„Am văzut când s-a ridicat și a atins cablul de înaltă tensiune. L-a aruncat de acolo ca pe o păpușă”, spune un martor.

Citiți și Primele imagini de la tragedia din Alba Iulia! Un soldat a murit în timpul pregătirilor pentru Parada de 1 Decembrie - FOTO, VIDEO

 

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close