Antena 3 Actualitate Social Concluziile medicilor legiști în cazul Vasile Turcu

Concluziile medicilor legiști în cazul Vasile Turcu

11 Mar 2017   •   16:26
Concluziile medicilor legiști în cazul Vasile Turcu

Pe durata mai multor ore, medicii legiști de la IML ”Mina Minovici” au studiat cadavrul lui Vasile Turcu, fostul acționar de la Dinamo, care a murit la spital după opt zile de la tentativa sinucidere consumată în subsolul casei sale. Specialiștii au concluzionat că omul de afaceri a murit cu creierul umflat din cauza lipsei de oxigen și cu gâtul strivit de lațul făcut din cordonul unui halat de baie, scrie Libertatea.

Biletul de adio lăsat de Turcu, dar și faptul că soția sa l-a scos din lațul improvizat din cordonul unui halat de baie nu lasă loc de intrepretări în acest caz. Verdictul este unul singur: sinucidere. Totuși, procedura judiciară impunea o autopsie deoarece este vorba de o moarte suspectă, necropsie care a și fost efectuată ieri la IML ”Mina Minovici”. În urma studierii amănunțite a întregului cadavru, dar mai ales a părții superioare a corpului, având în vedere că Turcu s-a spânzurat, legiștii au descoperit că omul de afaceri a murit cu creierul umflat și cu organele gâtului zdrobite.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close