Antena 3 CNN Actualitate Social Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Ciprian Meriuță

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Ciprian Meriuță

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Ciprian Meriuță
30 Noi 2018   •   21:55

Opt concurenţi se vor confrunta sâmbătă, de la ora 20:00, în marea finală „100 România", concursul deja tradiție organizat de Antena 3 de Ziua Națională.

Vă pregătim cea mai frumoasă competiție care dă glas românilor de ziua noastră, a tuturor, și un spectacol de idei supervizat, ca și în anii trecuți, de cele mai cunoscute personalități Antena 3.

Dincolo de miza dialogului, câștigătorul va pleca pe urmele președintelui României, într-o vacanță în Tenerife. Îi veţi cunoaşte pe toți, pe tot parcursul zilei, la Antena 3. Unul dintre ei este Ciprian Meriuță.

Ciprian are 32 de ani și este din Roman. Este medic dentist și antreprenor, are o clinică de stomatologie în Roman, afacere de familie, el și soția coordonează clinica.

A terminat Facultatea de Medicină Dentară, Universitatea din Iași, a terminat cu note foarte bune, a avut 10 la licență.

E membru PNL la tineret de aproape trei ani la Roman. Chiar dacă e membru de partid, nu poate să ajungă des la ședinte.

De ce crede că vocea sa trebuie auzită de toată lumea? „Nu neapărat de toată lumea, dar cred că dacă ar gândi mai mulți cum gândesc eu, ar fi mai bine. E foarte multă corupție, nu înțeleg. Cred că România poate fi făcută o țară mai frumoasă. Cred că ar trebui să diminuam corupția, să fim mai drastici”.

Romania după 100 ani - într-un cuvânt. Tristă.

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close