Antena 3 CNN Actualitate Social Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Delia Scripcariu

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Delia Scripcariu

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Delia Scripcariu
30 Noi 2018   •   12:38

Opt concurenţi se vor confrunta sâmbătă, de la ora 20:00 în marea finală „100 România", concursul deja tradiție organizat de Antena 3 de Ziua Națională.

Vă pregătim cea mai frumoasă competiție care dă glas românilor de ziua noastră, a tuturor, și un spectacol de idei supervizat, ca și în anii trecuți, de cele mai cunoscute personalități Antena 3. Dincolo de miza dialogului, câștigătorul va pleca pe urmele președintelui României, într-o vacanță în Tenerife. Îi veţi cunoaşte pe toți, pe tot parcursul zilei, la Antena 3. Unul dintre ei este Delia Scripcariu.

Delia are 17 ani și este din Iași. E în clasa a XI a la Colegiul Natțonal M. Eminescu din Iași. Stă în Iași cu chirie într-un apartament, împreunî cu alte două fete. E redactor-șef la Revista Urme a școlii.
„Sunt mândră că am întotdeauna curajul să-mi exprim opiniile, ce simt, ce cred, am voință. Sunt mândră de faptul că de-a lungul timpului nu m-au schimbat prejudecățile oamenilor. Sunt mândră că sunt româncă, mi se pare esențial pentru noi ca români să apreciem că suntem cine suntem. Sunt mândră ca sunt redactor-șef, sunt mândră de ceea ce pot fi eu”.

Romania dupaă 100 de ani - într-un cuvânt: Putere. Curaj.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close