Antena 3 CNN Actualitate Social Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Gelu Vlădoiu

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Gelu Vlădoiu

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Gelu Vlădoiu
30 Noi 2018   •   13:55

Opt concurenţi se vor confrunta sâmbătă, de la ora 20:00, în marea finală „100 România", concursul deja tradiție organizat de Antena 3 de Ziua Națională.

Vă pregătim cea mai frumoasă competiție care dă glas românilor de ziua noastră, a tuturor, și un spectacol de idei supervizat, ca și în anii trecuți, de cele mai cunoscute personalități Antena 3.

Dincolo de miza dialogului, câștigătorul va pleca pe urmele președintelui României, într-o vacanță în Tenerife. Îi veţi cunoaşte pe toți, pe tot parcursul zilei, la Antena 3. Unul dintre ei este Gelu Vlădoiu.

Are 63 de ani și este din Dâmbovița. E pensionar. A locuit în București, s-a mutat acum câțiva ani la casa din satul Boteni, jud. Dâmbovița. A jucat în seria de filme ’’Zalmoxis – secretele nemuririi”’, un film despre lumea războinică a geților din secolele 6 și 7 î.Hr. A jucat rolul unuia dintre preoții lui Zalmoxis. A făcut și cascadorii cu Szobi Cseh. De trei ani scrie câte o poezie pe zi, are 1000 și ceva de poezii, nu le-a publicat ca să nu taie din copaci.

A lucrat 47 de ani în domeniul aviației, a fost mecanic structurist, știe tot ce se leagă de construcția de avioane. Am fost un tip rebel, nu am stat locului. Nu am acceptat condiții.

De ce crede că vocea lui trebuie auzită de toată lumea? „Dacă s-ar auzi, la câți prieteni am, poate le-ar da un impuls, un imbold să meargă mai departe, să gândească, să urnească starea asta de latentă și poziția asta a ghiocelului. Dacă am avea mândria de român si am da cu pumnul în masă…încă le e rușine multora că sunt români.

România după 100 de ani - într-un cuvânt: Puțin îngenuncheată.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close