Antena 3 CNN Actualitate Social Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Iosefina Pascal

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Iosefina Pascal

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Iosefina Pascal
30 Noi 2018   •   14:54

Opt concurenţi se vor confrunta sâmbătă, de la ora 20:00, în marea finală „100 România", concursul deja tradiție organizat de Antena 3 de Ziua Națională.

Vă pregătim cea mai frumoasă competiție care dă glas românilor de ziua noastră, a tuturor, și un spectacol de idei supervizat, ca și în anii trecuți, de cele mai cunoscute personalități Antena 3.

Dincolo de miza dialogului, câștigătorul va pleca pe urmele președintelui României, într-o vacanță în Tenerife. Îi veţi cunoaşte pe toți, pe tot parcursul zilei, la Antena 3. Unul dintre ei este Iosefina Pascal.

Iosefina are 25 ani și este din București. A lucrat la o corporație șase luni, customer-support. În prezent, dă meditații la germană și engleza + predă la un afterschool, tot engleză și germană.

„În urmă cu doi ani s-a înscris la PSD, la tineret împreună cu iubitul. El în jumătate de an a ajuns consilier ceva pe la Bruxelles. Ei i s-a părut la partid că în corporație, cu un program de îndoctrinare.

De ce crezi că vocea ta trebuie auzită de toataă lumea? „E foarte ușor să pici în narcisism și grandomanie. Cred că e o abordare nouă, avem destule lipsuri, le auzim zi de zi, ar trebui să reacționăm la ele în pătrățica noastră, aș vrea să stimulez asta având o abordare obiectivă. Trebuie să vedem faptele și vorbele acestor oameni care au trădat țara și sunt bine mersi protejați de sistem. Noi în an de centenar trăim o dramă. Ca țară suntem într-o dramă, la un moment de răscruce”.

Romania după 100 de ani - într-un cuvânt. Confuză. Are o idee, dar nu are o direcție.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close