Antena 3 CNN Actualitate Social Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Mihai Constantinescu

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Mihai Constantinescu

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Mihai Constantinescu
30 Noi 2018   •   12:37

Opt concurenţi se vor confrunta sâmbătă, de la ora 20:00, în marea finală „100 România", concursul deja tradiție organizat de Antena 3 de Ziua Națională.

Vă pregătim cea mai frumoasă competiție care dă glas românilor de ziua noastră, a tuturor, și un spectacol de idei supervizat, ca și în anii trecuți, de cele mai cunoscute personalități Antena 3.

Dincolo de miza dialogului, câștigătorul va pleca pe urmele președintelui României, într-o vacanță în Tenerife. Îi veţi cunoaşte pe toți, pe tot parcursul zilei, la Antena 3. Unul dintre ei este Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu are 34 de ani și este din Ploiești. Este șofer de camion, de tir. Părinții lui au casă în centrul Ploieștiului, acolo au un bar. E barman la barul părinților lui din când în când.

Este membru USR Prahova din martie-aprilie 2018. A început să meargă de anul trecut pe la întruniri. A vrut să candideze consilier local la Ploiești.

Se mândrește cu Proiectul Revoluția Zăpezii. „Mă mândresc că am văzut toată România, toată cartea de geografie de clasa a 8 a, am văzut toate marile obiective turistice ale României”.

România după 100 de ani - într-un cuvânt. Frumoasă, dar păcat.

×
Subiecte în articol: Mihai Constantinescu
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close